Kunstival 11 juni op de Look

mei 2, 2023 8:22 pm
KUNSTIVAL op de Look

Op zondagmiddag 11 juni kun je tijdens een wandeling kunst beleven op de Look!

Het idee voor dit wandel, beleef en doe evenement voor jong en oud is van de bekende, vorig jaar overleden,Holtense kunstenares Gerrie Oplaat. Dat idee is nu uitgewerkt tot een middag beleven, bewonderen en meedoen met verschillende vormen van kunst voor alle leeftijden, langs een mooie wandelroute.

 

Thema Icarus

Voor dit mooie kunstevenement had Gerrie ook al een thema bedacht: het verhaal van Icarus. Icarus wilde graag vliegen en maakte voor zijn zoon en zichzelf  vleugels van was. Uit enthousiasme werd de zoon overmoedig en kwam hij met zijn vleugels van was te dicht bij de zon. Met alle gevolgen van dien. Met beide benen op de grond kunnen we allemaal onze vleugels uitslaan. Voor jong en oud is er van alles te beleven op deze middag. Voor de kinderen is het thema: ‘Vlieg je mee?’

 

Praktisch

De start van de wandelroute is bij vakantiepark de Lindenberg, Borkeldsweg 57 Holten.
Daar kun je tussen 12 en 13 uur beginnen met de wandeling of eerst een kop thee of koffie drinken. Onderweg valt van alles te beleven: een verhalenverteller, mee schilderen aan een schilderij op een groot doek, kunst bewonderen, jongeren graffiti kunst zien maken, luisteren naar muziek, een armbandje vilten, een kunstenaar in actie zien, …en meer!

Kosten €2,50 (voor routekaartje en bijdrage materialen)