Kunstival 16 juni 2024

mei 29, 2024 6:26 pm

 

Zondag 16 juni is het zover. Dan organiseert VHBK voor de tweede keer het Kunstival met dit jaar als thema: Kunst……Natuurlijk! Op deze dag kan iedereen die van natuur en kunst houdt, tussen 11.00-16.00 uur genieten van een unieke wandeling in de Beuseberg.
Tijdens een 3,3 kilometer lange wandeling in de prachtige natuur van de Beuseberg wordt men verrast door een scala aan activiteiten die allemaal in het teken staan van kunst en natuur. Zo is er LandArt te bewonderen, maar ook zelf te creëren, een kleine klimwand voor de kinderen, een interactieve theatervoorstelling, kunnen kinderen het blotevoeten pad ervaren, en zijn er diverse creatieve workshops. Tevens worden er rondleidingen door de wijngaard georganiseerd of kan men zelf van materiaal uit de natuur een (fietswiel)kunstwerk creëren. Help mee een bijenhotel bouwen of leer jeu de boules. Wie van ‘oude’ spulletjes houdt kan zijn hart ophalen op de brocantemarkt en er is een kleine kunstmarkt. Een imker vertelt over zijn passie. Verder kan men onderweg genieten van muziek, een drankje nuttigen, een ijsje eten, of zelf een broodje bakken boven het vuur en houtskooltekeningen maken.
Uitgangspunt van het Kunstival is dat zowel jong als oud geniet van een wandeling die de zintuigen prikkelt. Zien, ruiken, proeven, horen en doen. Kortom beleven!

Een enthousiast team van vrijwilligers staat klaar om er voor iedereen een onvergetelijke wandeling van te maken. Starten kan vanaf Zandvoortspad 1 (De Wijnkamer Holten), Fliermatenweg 1 (Ecohuis) en de Liezenweg 9 (stichting St. Joris scouting). De entree is gratis. Voor meer info kijk op Facebook VHBK of scan de QR-codes op de website www.vhbk.nl of de flyer.